REGULAMENTUL JOCULUI

Urmatoarele reguli sunt valabile pentru toate serverele de joc de la Gladiatus.
Daca crezi ca ai fost pedepsit pe nedrept, contacteaza sistemul de suport la http://support.ro.gladiatus.gameforge.com/
Plangerile si intrebarile legate de particularitatile conturilor vor fi discutate doar cu detinatorii acestora din motive de securitate si privind protectia datelor.

1. Conturi Multiple & Impartire IP

Fiecare jucator are dreptul de a detine mai multe conturi pe un server de joc. Acest lucru trebuie anuntat catre supraveghetorii jocului folosind optiunea din joc. Aceeasi optiune trebuie folosita daca mai multi jucatori acceseaza jocul folosind acelasi IP. Interactiunea intre conturile multiple apartinand aceleiasi persoane sau pe acelasi IP este interzisa iar incercarea de interactionare intre conturi prin intermediul tertilor jucatori nu este permisa.

2. Impartirea Contului

Nu este permis sa impartiti datele de logare ale conturilor cu alti jucatori.

3. Exploatare Buguri

Exploatarea si folosirea bugurilor si/sau a erorilor de programare este cu strictete interzisa. Daca un jucator detecteaza un bug este obligat sa informeze echipa de suport a jocului in cel mai scurt timp.

4. Boti si Scripturi

Folosirea softurilor sau scripturilor pentru obtinerea avantajelor in detrimentul altor jucatori nu este permisa. Aceasta include botii, macros si alte automatisme.

5. Amenintari la Viata Reala

Exprimarea intentiei de a vatama orice persoana (utilizatori, membrii echipei sau reprezentantii Gameforge) este strict interzisa.

6. Continut

Urmatorul continut nu este aprobat pe nicio platforma Gladiatus:

  • insultele (acestea includ atat un limbaj clar sar si mascat in profiluri, nume, mesaje, stiri, nume de breasla, profile de breasla etc.) si un comportament inadecvat fată de alte persoane
  • opinii politice si religioase, continut imoral, discriminator, rasist precum si materiale ofensatoare de orice fel
  • spam si reclame la alte jocuri ce nu apartin de Gameforge si cele in care se prezinta castigul de bani reali.
Limba - Romana este limba oficiala pe ro.gladiatus.gameforge.com.

Impersonarea unui membru din staff (Membru al Comunitatii sau angajat Gameforge) folosind informatii false sau amenintari asupra altor jucatori cu sanctiuni este strict interzisa.

7. Termeni si Conditii

T&C sunt suplimentate cu aceste reguli si trebuie respectate.